Linnenverhuur

HORECA, B&B's en vakantieverblijven

Wij begrijpen dat hoogwaardig linnengoed een essentieel onderdeel is van de werking van uw restaurant, hotel of andere horecagelegenheid. Wij bieden kwaliteitsvol huurlinnen aan dat voldoet aan de hoogste normen. Of het nu gaat om bed- en badlinnen, tafellakens, nappen of servetten, wij hebben een uitgebreide collectie waaruit u een keuze kunt maken.

Onze verhuur van linnengoed biedt u talloze voordelen. In de eerste plaats zorgen wij voor de aanschaf van hoogwaardig linnengoed. Wij nemen het wassen, strijken en onderhouden van het linnen op ons. Ten tweede kunt u vertrouwen op een punctuele levering. Zo bent u altijd verzekerd van zuiver linnengoed.

Om ervoor te zorgen dat u steeds over hetzelfde linnen beschikt, labelen we uw linnengoed na aankoop en voor de eerste wasbeurt permanent met uw bedrijfsnaam. We houden tevens de slijtage nauwlettend in de gaten en vervangen beschadigde stukken wanneer nodig. Het nauwlettend in de gaten houden van slijtage & vervangen van beschadigde stukken nemen wij ook voor onze rekening.

ONS AANBOD

Kies voor gemak, kwaliteit & professionaliteit en ontdek hoe onze huurlinnenservice uw horecabedrijf kan versterken. Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan.