PARTICULIEREN

WASSERIJ EN DROOGKUIS

Wilt u uw wasgoed uit handen geven? Heeft u behoefte aan droogkuis voor het zorgvuldig reinigen van delicate stoffen zoals wol, kasjmier, zijde of fijn linnen?

Bij Wasserij-Stomerij Sint-Michiel kunt u als particuliere klant terecht voor zowel klassieke droogkuis als dagelijkse was en strijk. We reinigen niet enkel de kledij maar zorgen er ook voor dat deze netjes wordt gestreken en gevouwd of opgehangen.

U kunt ook bij ons aankloppen voor de dagelijkse strijk, de reiniging van uw donsdekens, kussens, gordijnen, tapijten en zelfs kledingstukken in leer of daim.

 
01

BRENG UW WAS OF DROOGKUIS BINNEN

U brengt uw wasgoed binnen in onze wasserij te Sint-Michiels of in een van onze afhaalpunten. Indien u dit wenst, kan een van onze chauffeurs ook bij u thuis de was ophalen.

02

Afhaalautomaat

Bij het afrekenen ontvangt u automatisch een barcode op uw kassaticket. Met deze code kunt u uw hangende stukken ophalen bij onze afhaalautomaat, zowel binnen als buiten onze openingsuren. Deze automaat is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar.

03

Controle en sorteren

Wij controleren, sorteren en ontvlekken uw wasgoed waar nodig.

04

Wassen, reinigen en strijken

Uw wasgoed wordt volgens de wasvoorschriften gewassen of gereinigd. Daarna wordt deze gedroogd en zorgvuldig machinaal of met de hand gestreken.

 
05

UW was afhalen

U komt uw kastklare was vanaf een afgesproken tijdstip afhalen in onze wasserij, de afhaalautomaat of bij één van onze 30 afhaalpunten verspreid over West-Vlaanderen. Bezorging op adres is ook mogelijk.

06

TRACK & trace uw was

Wist u dat u in onze app ook toegang heeft tot de barcode voor afhaling in de automaat, een handige track & trace en eventuele promoties kunt vinden?

Heeft u vragen?

Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of vrijblijvend langs te komen in onze wasserij.