Historiek

Hoe het allemaal begon

Onze familiezaak werd in 1952 opgericht in Sint-Michiels als kleine wasserij door Robert & Denise Van Audenaerde en Richard & Emma Slabinck. 

In 1979 werd het bedrijf overgenomen door het echtpaar Ivan en Marie-Rose Slabinck-Vandenbussche. Deze gedreven en ondernemende tweede generatie zorgde voor een snelle groei van het bedrijf. De verhuizing naar de industriezone Vogelzang in 1986 met de uitbreiding tot een industriële wasserij en droogkuis waren logische vervolgstappen.

In 2014 kwam de zaak in handen van Kenny en Julie Slabinck-Vandamme. Zij richten zich vandaag de dag op het updaten van de wasinstallaties om hoge kwaliteitsnormen te handhaven en het introduceren van aangepaste software voor een efficiënte orderverwerking. Daarnaast wordt er aanzienlijk geïnvesteerd in water- en energiebesparende processen en het gebruik van hernieuwbare energiebronnen.

 

DE STERKTES VAN ONZE WASSERIJ

Wasserij-Stomerij Sint-Michiel verzorgt zowel particulieren als ondernemingen. Wanneer u op zoek gaat naar een betrouwbare wasserij voor duurzaam textielonderhoud, dan heeft u bij ons de juiste partner gevonden!

We werken met de modernste apparatuur, beschikken over de juiste vakkennis en hebben jarenlange ervaring in de sector. Hierdoor kunt u als klant vertrouwen op een vlekkeloos resultaat.

VLOTTE EN UITERST VERZORGDE SERVICE

CORRECTE PRIJS/KWALITEITSVERHOUDING

VERHUUR KWALITEITSVOL GEMERKT LINNEN

30 AFHAALPUNTEN IN
WEST-VLAANDEREN

AFHAALAUTOMAAT
24/7

ONS TEAM

DE MENSEN ACHTER WASSERIJ-STOMERIJ SINT-MICHIEL

Vandaag telt ons team 46 medewerkers, met wie we dagelijks samenwerken om kwaliteitsvolle & verzorgde producten te leveren, een vlotte administratieve verwerking te garanderen en een vriendelijk & persoonlijk onthaal te bieden. Als groeiend familiaal bedrijf zijn we voortdurend op zoek naar gemotiveerde medewerkers om ons team te versterken.

Heeft u interesse in een job bij Wasserij-Stomerij Sint-Michiel? Bekijk dan hier onder onze vacatures.